Gaztandegi artisauekin elkarlanean aritzen gara produktu berrien garapenean, eta berrikuntza erabiltzen dugu merkatuan beren lehiakortasuna bermatzeko, produktu erakargarri eta bereizien eskaintzaren bidez.

Esperientzia handia dugu Oinarrizko Ikerketa Proiektuetan, bai eta Berrikuntza Aplikatuko Proiektuetan ere, ekoizleekin eta sektorearekin zerikusia duten eragileekin lankidetzan eta I+G+Brako berariazko programen bidez diruz lagundutakoak.

Proiektuak

Gaxure

Kalikolza

Innotranslact

Emalin

Esneki

Segaz

Face In Itinere

Smartfoold

Euskal Gaztak

Protebal

Nutfood

Beste proiektu berritzaile batzuk

BEHIKI

Ardi-esne ekologikotik behi-gazta eta -esneki berritzaileen ekoizpenera
(I+G+b 2018 Programa)

EKOBEHI

Behi-esne ekologikoarekin egindako gaztak
(I+G+b 2019 Programa)

ARANTZAZU BERRIA

Arantzazuko ardi-gaztetan berritzen
(I+G+b 2019 Programa)

ESNEKIBERRI

Esneki artisauetan berrikuntza sustatzen
(I+G+b 2019 Programa)

BELARE

Esneki edari berreskuratzaile baten garapena
(I+G+b 2019 Programa)

BERRITZEN

Ardi-esnez egindako gazten elaborazioan dibertsifikatzea, tradiziotik berrikuntzara
(I+G+b 2019 Programa)

GAZTALGAE

Algekin egindako ahuntz-gazta berritzaileak
(I+G+b 2019 Programa)

BAL

Ardi-esne gordineko gazta ondua egiteko hartzidura indigenen erabilera
(I+G+b 2020 Programa)

BORDAXAR

Esneki fresko eta izozki artisau gama berritzailearen garapena
(I+G+b 2020 Programa)

ARAGA

Montbeliarde eta Parda Alpina arrazako behi esnearekin ekoiztutako gazta eta esneki berritzaileak
(I+G+b 2020 Programa)

FILATA

Pasta hilatu berritzaileen garapena: laktosarik gabeko mozzarella freskoa, zapore ezberdinetako burrata, caciocavallo eta Scamorza
(I+G+b 2020 Programa)

KAMINO

Zentzumen-ezaugarri bereiziak dituzten gazta berritzaileak garatzeko afinazio-tekniken ikerketa eta aplikazioa
(I+G+b 2020 Programa)

AMApoloTXO

Izozki paleta artisauen garapena
(I+G+b 2020 Programa)

CURAFRES

Prozesu tradizionalaren bidez ardi-gazta freskoa eta onduaren garapena
(I+G+b 2020 Programa)

TXAPELGAZTA

Mendeko esneki artisauen garapena
(I+G+b 2020 Programa)

MUURRI

Baserritik ahora
(I+G+b 2020 Programa)

BEREZI

Loreekin eta belarrekin infusionatutako eta aromatizatutako esnekien garapena
(I+G+b 2020 Programa)