• Aholkularitza teknologikoa

    Gaztandegi artisauei laguntzen diegu, egunerokotasunean, etengabeko aholkularitzaren bidez elaborazio-prozesuetan, indarrean dauden higiene- eta osasun-araudiak aplikatzen eta etiketak kontsumitzailearentzako informazioari buruzko araudira egokitzen.

  • Gazta eta esnekien segurtasuna

    Araudi higieniko sanitarioaren betearaztea. AAPKK planak.

  • Lehengai eta azken produktuen kalitate kontrola

    Esnearen eta eraldatutako esnekien analisi mikrobiologikoak eta etiketatu nutrizionala.

  • Gaztagintzako GAZURAREN balioa handitzea

    Gazura hondakin gisa eta kudeatu beharreko ingurumen-arazo gisa ikusteari uzteko ahaleginean, balio erantsiko hainbat produktu garatu ditugu. Produktu horiek guztiak merkatuan daude gaur egun.

GAZURAREKIN egindako produktu batzuk