Mons Fromager-Affineur

LEARTIKER ETA MONS FORMATION

Leartiker Esneki Zentroak lan-hitzarmen bat sinatu zuen Mons Formation zentroarekin, Frantziako Mons Fromager-Affineur enpresaren ikastetxea, 2020. urtean.

Mons Fromager-Affineur mundu mailako erreferentea da gazten afinazioan. Hori dela eta, Mons anaiek, beraien ezagutzak transferitzeko asmoz, Mons Formation sortu zuten: gaztaren inguruko formakuntza eskaintzen duen gaztaren industriako zentro praktiko bakarra.

Akordio horri esker, Leartiker Esneki Zentroa Mons Formationen delegazio bihurtu da estatu-mailan, gaztagile profesionalei formakuntza programak eskaintzeko helburuarekin, beraien lanbide-trebetasunak sakontzen laguntzeko eta gazta artisauen sektorearen garapena sustatzeko.

Izan ere, Leartiker Esneki Zentroaren helburuetako bat da esneki eta esne sektoreko profesionalei formakuntza espezializatua eskaintzea. Horrela, Mons Formationekin lankidetzan, formakuntza ekintzak eskaintzen ditugu, nazio-mailako esneki sektoreko profesionalei zuzenduta.

Prestakuntza espezializatua 2021

Mons Formation

GAZTEN AFINAZIOA

1,2,3 MAILA

Ikastaroaren lehen mailan, gazten afinazioaren oinarrizko printzipioak ikasiko dituzu. Bigarren mailan, gazten afinazioaren oinarriei buruzko informazio zabala jasoko duzu. Azkenik, hirugarren mailan, “MONS Esperientzia” bizitzeko aukera izango duzu, MONS FROMAGER AFFINEUR enpresaren instalazioetan egingo den tailer praktiko batekin.

EGUTEGIA
INFORMAZIOA
Izena ematea – Afinazioa 1. maila
Izena ematea – Gazten Afinazioa 2. maila
Izena ematea – Afinazioa eta Salmenta 3. maila
Mons Formation

GAZTEN SALMENTA

1,2,3 MAILA

Lehen mailan, gazta eta esnekiak nola saldu ikasiko duzu. Bigarren mailan, gazten salmentaren oinarriak ikasiko dituzu. Azkenik, hirugarren mailan, “MONS Esperientzia” bizitzeko aukera izango duzu gazten afinazioari eta salmentari dagokionez. MONS FROMAGER AFFINEUR enpresaren instalazioak bisitatuko dituzu, gazten afinazioan eta merkaturatzean nola lan egiten duten bertatik bertara ikusteko eta bizitzeko.

EGUTEGIA
INFORMAZIOA
Izena ematea – Gazten Salmenta 1. maila
Izena ematea – Gazten Salmenta 2. maila
Izena ematea – Afinazioa eta Salmenta 3. maila