Prestakuntza espezializatua 2025

ESNEKIGINTZA (DIBERTSIFIKAZIOA)

Antolatzailea: Artzai eskola
Irakaslea:
Joseba Sánchez

Data eta ordutegia: Martxoa 3-6 (9:00-14:00)
Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)
Iraupena: 20 ordu

ESNEKI FRESKOAK EGITEA

Antolatzailea: HAZI
Irakaslea:
Joseba Sánchez

Data eta ordutegia: Martxoak 12,13 eta 19 (9:00-14:00)
Iraupena: 15 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)

Eman izena

GAZTANDEGI BERRI BAT SORTZEKO EMAN BEHARREKO URRATSAK

Antolatzailea: HAZI
Irakaslea: 
Eider Fernandez

Data eta ordutegia: Apirilak 29 (9:00-14:00)
Iraupena: 5 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)

Eman izena

GAZTAGINTZA (OINARRIZKOA)

Antolatzailea: Artzai eskola
Irakaslea: 
Joseba Sánchez

Data eta ordutegia: Maiatzak 12- 15 (9:00-14:00)
Iraupena: 20 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)

Eman izena

PASTA BIGUNEN ETA GAZTA LAKTIKOEN ELABORAZIOA

Antolatzailea: Esneki Zentroa – Leartiker
Irakaslea: 
Malen Sarasua

Data eta ordutegia: Maiatzak 20 – 22 (9:00-14:00)
Iraupena: 15 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)
Kontaktua:
msarasua@leartiker.com

Programa / Matrikula
Eman izena

ESNEKIGINTZA (DIBERTSIFIKAZIOA)

Antolatzailea: Artzai eskola
Irakaslea: 
Joseba Sánchez

Data eta ordutegia: Maiatzak 26 – 29 (9:00-14:00)
Iraupena: 20 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)

Eman izena

GAZTEN EKOIZPENA ERA NATURALEAN

Antolatzailea: Esneki Zentroa – Leartiker
Irakaslea:
David Asher

Data eta ordutegia: Ekainak 2 – 6 (9:00-14:00)
Iraupena: 40 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)
Kontaktua:msarasua@leartiker.com

Programa / Matrikula
Eman izena

PASTA PRENTSATU ONDUEN TEKNOLOGIA

Antolatzailea: Esneki Zentroa – Leartiker
Irakaslea: 
Malen Sarasua

Data eta ordutegia: Ekainak 10 – 12 (9:00-14:00)
Iraupena: 15 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)
Kontaktua:msarasua@leartiker.com

Programa / Matrikula
Eman izena

GAZTA URDINEN ELABORAZIOA

Antolatzailea: Esneki Zentroa – Leartiker
Irakaslea: 
Malen Sarasua

Data eta ordutegia: Irailak 22 – 23 (9:00-14:00)
Iraupena: 10 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)
Kontaktua:msarasua@leartiker.com

Programa / Matrikula
Eman izena

MONS AFINAZIOA

Antolatzailea: Esneki Zentroa – Leartiker
Irakaslea: 
Malen Sarasua

Data eta ordutegia: Urriak 7 – 9 (9:00-14:00)
Iraupena: 15 ordu

Lekua: Esneki Zentroa – Leartiker (Markina-Xemein)
Kontaktua:msarasua@leartiker.com

Programa / Matrikula
Eman izena

MONS EXPERIENCE

Antolatzailea: Esneki Zentroa – Leartiker
Irakaslea:
Laurent Mons eta Malen Sarasua

Data eta ordutegia: Azaroak 17 – 19
Iraupena: 3 egun / 8 ordu egunean / 24 ordu

Lekua: Mons Fromager Affineur, Saint-Haon-le-Châtel (Francia)
Kontaktua:msarasua@leartiker.com

Programa / Matrikula
Eman izena
Mons Fromager-Affineur

LEARTIKER ETA MONS FORMATION

Leartiker Esneki Zentroak lan-hitzarmen bat sinatu zuen Mons Formation zentroarekin, Frantziako Mons Fromager-Affineur enpresaren ikastetxea, 2020. urtean.

Mons Fromager-Affineur mundu mailako erreferentea da gazten afinazioan. Hori dela eta, Mons anaiek, beraien ezagutzak transferitzeko asmoz, Mons Formation sortu zuten: gaztaren inguruko formakuntza eskaintzen duen gaztaren industriako zentro praktiko bakarra.

Akordio horri esker, Leartiker Esneki Zentroa Mons Formationen delegazio bihurtu da estatu-mailan, gaztagile profesionalei formakuntza programak eskaintzeko helburuarekin, beraien lanbide-trebetasunak sakontzen laguntzeko eta gazta artisauen sektorearen garapena sustatzeko.

Izan ere, Leartiker Esneki Zentroaren helburuetako bat da esneki eta esne sektoreko profesionalei formakuntza espezializatua eskaintzea. Horrela, Mons Formationekin lankidetzan, formakuntza ekintzak eskaintzen ditugu, nazio-mailako esneki sektoreko profesionalei zuzenduta.