Prestakuntza espezializatua 2024

Martxoa

EGOSITAKO PASTA GAZTAK PRESTATZEA

Antolatzailea: HAZI
Irakaslea:
Joseba Sánchez (Esneki Zentroa Leartiker)

Data eta ordutegia: Martxoak 6 eta 7 (9:00-14:00)
Lekua: Esneki Zentroa Leartiker (Markina-Xemein)
Inskripzioa burutzeko kontakturako datuak:

fpegestion8@hazi.eus | 618 498 859

INFORMAZIOA ETA IZEN-EMATEA

Apirila

HARTZIGARRIAK GAZTA ETA ESNEKIEN EKOIZPENEAN

Antolatzailea: HAZI
Irakaslea: 
Eider Fernandez (Esneki Zentroa Leartiker).

Data eta ordutegia: Apirilak 16 eta 17 (9:00-14:00).
Lekua: Esneki Zentroa Leartiker (Markina-Xemein).
Inskripzioa burutzeko kontakturako datuak:

fpegestion8@hazi.eus | 618 498 859

INFORMAZIOA ETA IZEN-EMATEA

Ekaina

GAZTEN ZENTZUMEN AZTERKETA

Antolatzailea: HAZI
Irakaslea: 
Malen Sarasua (Esneki Zentroa Leartiker).
Data eta ordutegia:
Ekainak 5 eta 6 (9:00-14:00).
Lekua:
Esneki Zentroa Leartiker (Markina-Xemein).
Inskripzioa burutzeko kontakturako datuak:
fpegestion8@hazi.eus | 618 498 859

INFORMAZIOA ETA IZEN-EMATEA

DIBERTSIFIKAZIOA GAZTAGINTZA SEKTOREAN

Antolatzailea: Artzai Eskola
Irakaslea: 
Joseba Sanchez (Esneki Zentroa Leartiker)
Data eta ordutegia:
Ekaina
Lekua:
Esneki Zentroa Leartiker (Markina-Xemein)
Inskripzioa burutzeko kontakturako datuak:
Ainhoa Inza | artzaineskola@hazi.eus | T 943 25 10 08  –  M 688 68 97 25

INFORMAZIOA ETA IZEN-EMATEA

Udazkena 2024

GAZTA URDINEN ELABORAZIOA

Antolatzailea: Fraisoro
Irakaslea: 
Joseba Sanchez (Esneki Zentroa Leartiker)
Data eta ordutegia: 
2024ko udazkena
Lekua:
Fraisoro Eskola (Zizurkil)

 

INFORMAZIOA ETA IZEN-EMATEA

GAZTA PRENSATU ONDUEN ELABORAZIOA

Antolatzailea: Fraisoro
Irakaslea: 
Joseba Sanchez (Esneki Zentroa Leartiker)
Data eta ordutegia: 
2024ko udazkena (15:00-19:00)
Lekua:
Fraisoro Eskola (Zizurkil)

 

INFORMAZIOA ETA IZEN-EMATEA

“MONS ESPERIENTZIA”
GAZTEN AFINAZIOAN ETA SALMENTAN

MONS FROMAGER AFFINEUR (Saint Haon le Châtel, Francia) enpresaren instalazioetara bisita. Monsek gaztak afinatzeko eta merkaturatzeko duen lanerako modua bertatik bertara ikusteko eta bizitzeko.

EGUTEGIA (laister)
INFORMAZIOA (laister)

Data zehazteke dauden ikastaroak:

Formazio hauen datak oraindik zehaztu gabe daude, baina ikastaro hauetako bat egiteko interesa dutenek kaixo@esnekizentroa.eus helbidera idatziz jar daitezke gurekin harremanetan eta ikastaro hauei buruzko berrikuntza guztien berri emango diegu.
Mons Fromager-Affineur

LEARTIKER ETA MONS FORMATION

Leartiker Esneki Zentroak lan-hitzarmen bat sinatu zuen Mons Formation zentroarekin, Frantziako Mons Fromager-Affineur enpresaren ikastetxea, 2020. urtean.

Mons Fromager-Affineur mundu mailako erreferentea da gazten afinazioan. Hori dela eta, Mons anaiek, beraien ezagutzak transferitzeko asmoz, Mons Formation sortu zuten: gaztaren inguruko formakuntza eskaintzen duen gaztaren industriako zentro praktiko bakarra.

Akordio horri esker, Leartiker Esneki Zentroa Mons Formationen delegazio bihurtu da estatu-mailan, gaztagile profesionalei formakuntza programak eskaintzeko helburuarekin, beraien lanbide-trebetasunak sakontzen laguntzeko eta gazta artisauen sektorearen garapena sustatzeko.

Izan ere, Leartiker Esneki Zentroaren helburuetako bat da esneki eta esne sektoreko profesionalei formakuntza espezializatua eskaintzea. Horrela, Mons Formationekin lankidetzan, formakuntza ekintzak eskaintzen ditugu, nazio-mailako esneki sektoreko profesionalei zuzenduta.