Markina Xemeingo ‘LARRUZ Ahuntz Gazta’ izan da txapelduna ESNEKIren Euskal Herriko Gaztarik Onena hautatzeko lehiaketaren II. Edizioan Markina Xemeingo ‘LARRUZ Ahuntz Gazta’ izan da txapelduna ESNEKIren Euskal Herriko Gaztarik Onena hautatzeko lehiaketaren II. EdizioanRead More
Euskal Herriko gazta tradizionalak ezagutu eta dastatzeko tailer irekia antolatu du Esneki Zentroak Gasteizen Euskal Herriko gazta tradizionalak ezagutu eta dastatzeko tailer irekia antolatu du Esneki Zentroak GasteizenRead More
Hungariako Gaztagile Elkartearen eskutik, herrialde horretako gaztagintza sektorea ezagutzen Hungariako Gaztagile Elkartearen eskutik, herrialde horretako gaztagintza sektorea ezagutzenRead More
TECAM proiektuak ondorioztatu du diziplina aniztasuna dela Elikagaien Segurtasunaren aliaturik onena TECAM proiektuak ondorioztatu du diziplina aniztasuna dela Elikagaien Segurtasunaren aliaturik onenaRead More
BLUECARE proiektua, gazta urdina fintzeko edo afinatzeko prozesuaren kontrola, lehengaietatik hasi eta produktua banatu arte BLUECARE proiektua, gazta urdina fintzeko edo afinatzeko prozesuaren kontrola, lehengaietatik hasi eta produktua banatu arteRead More